Mie imi place sa iubesc.

1c747bd1089f89cd3ea2d3d2e1193a17

Mi s-a intamplat de multe ori sa ranesc si fiu ranita de oameni dragi mie. De foarte multe ori. De fiecare data cand am simtit ca omul de langa mine este cel care ma va imbratisa si peste ceva timp, acel om mi-a demonstrat cat de mult m-am inselat.

Mie imi place sa iubesc.

Imi place sa iubesc si sa descopar oamenii si sa vad doar ce e bun in ei. Imi place sa ma entuziasmez ca un copil; dar, in acelasi timp, imi place sa iubesc matur. Imi place sa imi fac planuri de viitor si sa visez cu ochii deschisi. Imi place sa zambesc si, mai mult de atat, imi place sa ma privesc in ochii celui de langa mine si sa nu imi pot sterge zambetul de fericire de pe buze. Imi place sa ma joc; sau doar sa stau. Imi place sa privesc pe geam, unde simt ca imi pot asterne toate visele in fata ochilor, unde simt ca pot sa respir.

Imi plac toate lucrurile astea. Insa ele se termina de fiecare data brusc. Pentru ca, in naivitatea mea, ma arunc de fiecare data cu capul inainte. “No regrets” imi spun mereu; dar sper in sinea mea ca nu va veni niciodata momentul in care sa imi asum replica asta. Dar clipa vine mereu.

Cumva, m-am obisnuit cu asta.

Totusi, nu cred ca as putea trai fara iubire. Cine as mai fi? Cum as mai putea sa zambesc si sa vad numai ce e mai bun in omul de langa mine? Oricat de fragila ar fi iubirea asta, e important sa existe si sa o pretuiesti.

Mie imi place sa iubesc. Dar imi place sa fiu, la randul meu, iubita.

Cea mai frumoasa iubire e cea impartasita.

Cea mai frumoasa iubire e cea sincera.

Cea mai frumoasa iubire e cea asumata.

Sunt clipe cand simt ca am obosit sa iubesc. Dar stiu ca nu imi pot opri inima, oricat de mult am cautat butonul ala blestemat.

Asa ca iubesc, oricat de ranita am fost. Oricat de ranita sunt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s